Scholieren

Hoofddorp Health Club is onlangs begonnen met scholierenfitness. Dat kinderen de lesuren van Fit4kids kunnen volgen was algemeen bekend, maar in de leeftijd 12 t/m 16 jaar begint Hoofddorp Health Club nu ook met scholierenfitness naam te maken. De fit4kids lesuren zijn totaal iets anders dan het scholierenfitness, dus ben je het zat om steeds achter de computer of de tv te blijven hangen, kom dan nu in beweging en schrijf je in.

Je bent op zoek naar een activiteit, welke het beste bij jou past!

Na meerdere sportscholen bezocht te hebben ben je tot de conclusie gekomen dat het nog niet zo makkelijk is om een sportschool te vinden die in jou tijdschema past. Als scholier kun je bij Hoofddorp Health Club op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag avond tussen 19:00 uur en 22:00 onbeperkt komen trainen. Je kunt uit de volgende abonnementsvormen kiezen: 1 x per week of onbeperkt sporten.

Wat is scholieren fitness?

Scholieren fitness is in Hoofddorp een nieuw begrip. Je traint hierbij individueel, en zo probeer je de gestelde doelstellingen waar te maken. Er is voldoende ruimte om je bij doelstellingen zoals conditie, afvallen, spierversterkend en kracht te kunnen adviseren en begeleiden. Onder begeleiding van onze professionele instructeurs krijg je een schema op maat. Het schema is persoonlijk op jou afgestemd. Als je vragen hebt kun je direct bij je instructeur terecht die tevens een oogje in het zeil houdt.

Maak nu kennis met scholieren fitness en kom langs voor een gratis proefles!

Nu ook een Conditioneel kickboks uurtje voor scholieren. Op maandag, woensdag en vrijdag kan je jezelf nu helemaal in het zweet werken. Met een achtergrond muziekje zullen we stoot en trap technieken beoefenen met behulp van pads, trapkussens en een bokszak. Traditionele stoot en trap combinaties uit het verre oosten hebben wij naar Hoofddorp gehaald om je op gepast wijze te leren en eigen te maken.